Met veel kennis, liefde en plezier zorg ik voor het eten tijdens jouw retraite

Ik ben dol op koken en al helemaal als dat voor iemand anders is, of nog beter…een groep mensen!

Tijdens één- of meerdaagse retraites, workshops, cursussen of trainingen verzorg ik graag:

  • Ontbijt, lunch en/of diner
  • Zoete en hartige snacks
  • Tussendoortjes
  • Zelf samengestelde kruidentheeën

De maaltijden zijn vaak een belangrijk onderdeel van een retraite. Het is een moment van rust. Een moment om elkaar nog beter te leren kennen. Een moment om het lichaam te voeden.

Ik weet wat het lichaam nodig heeft en die kennis zet ik om in heerlijke, voedende maaltijden en gerechten. Gemaakt met kennis en liefde.

Puk heeft super lekker gekookt en gebakken voor ons. Lekker gezond, gevarieerd en smaakvol! Ook deelt ze haar recepten, dus de zoete aardappel brownie ga ik zeker zelf nog eens proberen te maken! Ook de zelfgemaakte theeën zijn erg lekker! Naast haar gezelligheid een fijne kok om mee te nemen op retraites en dergelijke.

Je was echt het hart van de retreat! Je bent meer dan een kok, je voedt hun ziel. Het was fantastisch om je erbij te hebben. Ik was al helemaal fan van jou, dus ik had niet anders verwacht dan dat de groep jou ook fantastisch zou vinden! Zooo dankbaar dat je er was. Anders was het niet hetzelfde geweest.

Het eten was heerlijk, super gezond! En Puk is ook nog een heel erg stralend, lief en leuk mens. Dat proef je terug in de maaltijden.
---
Een 10 plus plus! Wat heeft Puk weer goed voor ons gezorgd! Het eten was heel fijn. Heerlijk om een weekend lang verzorgd te worden. Ik heb bijna alle recepten thuis al weer een keer gemaakt.

❩ Met heerlijke, verse maaltijden ben ik graag een onderdeel van jouw één- of meerdaagse retraite, workshop, cursus of training

❩ Ik verzorg ontbijt, lunch en/of diner naar wens. Daarnaast maak ik zoete en hartige snacks en zullen er altijd gezonde tussendoortjes zijn zoals vers fruit en een notenmix.

❩ Alles wat ik maak is volledig vegetarisch of veganistisch. Ik kook graag met verse groenten, kruiden, (pseudo)granen, peulvruchten, noten, pitten en zaden. Speciale dieetwensen zijn uiteraard welkom.

❩ Mijn kennis over (orthomoleculaire) voeding en kruiden gebruik ik volop tijdens het koken. De gerechten die ik maak zijn daardoor lekker én voedzaam, precies wat een mens nodig heeft! 

Ik verzorg het menu en doe de boodschappen. Tijdens het bedenken van het menu hou ik rekening met de seizoenen en, wanneer gewenst, de inhoud van de dag/het weekend.

❩ Aan het einde van de retraite krijg je een receptenboek (PDF) van alle gemaakte recepten om te delen met de deelnemers (en voor jezelf).  

Dit alles en meer vanaf

€40,- per persoon

Per dag, exclusief BTW (9%) & reiskosten

Heb je vragen of lijkt het je leuk om kennis te maken?